22 Юли, 2018 16:37 4 641 3

Горанов и Обертан изплюха камъчето за Роси

  • левски-
  • габриел обертан-
  • капитан-
  • иван горанов-
  • бивш треньор-
  • футбол-
  • строг-
  • делио роси

Делио вече е история, отсече защитникът

Горанов и Обертан изплюха камъчето за Роси - 1
Снимка: БТА

Голяма звезда на Левски Габриел Обертан намекна за настроенията сред играчите по отношение на вече бившия треньор на клуба Делио Роси. Италианецът не е треньор на "сините" от три дни, а днес отбора записа победа с 1:0 над Ботев и показа доста различна игра. Левски бе воден от Тодор Симов в Коматево, а от понеделник треньор би трябвало да бъде сърбинът Славиша Стоянович.

Обертан призна, че Тодор Симов им е дал свобода, каквато може би е липсвала при Роси.

Към думите му се присъедини и капитанът Иван Горанов, който отсече, че Делио Роси е минало.

"Беше много труден мач. Имахме тежка седмица след отпадането от Лига Европа, треньорът напусна. Беше важно за нас да покажем на феновете, че не сме слаби футболисти. Получихме критиките след мача, но знам, че сме добър отбор. Победата срещу Ботев бе трудна, но са важни трите точки. Когато печелиш винаги е добре", започна звездата на Левски.

„Знаете, че Роси ни напусна, което също бе неприятно, но ние сме професионалисти и не трябва да имаме проблем с това. Беше важно да се възстановим психологически след отпадането от Вадуц. Важен е успехът днес, тъй като имаше много мачове през миналия сезон, в който играхме футбол 80 минути и едвам побеждавахме. Не обичам да давам персонални мнения за треньорите. Нужно е да имаме цели, а когато не се постигат, то това е реалността във футбола. Получават се такива раздели, когато няма резултати. Тодор Симов ни каза да се забавляваме и да играем спокойно. Даде ни свобода. Липсваше ни насладата и забавата от играта”, продължи Обертан.

"Все още съм играч на Левски и съм свикнал да има слухове около мен. Агентът ми не ми се е обадил, за да ми каже, че напускам, така че оставам в Левски”, завърши с усмивка французинът.

“Благодаря на Георги Тодоров и Тодор Симов за силите и вярата, които ни вдъхнаха. Не сме се виждали с Делио Роси, след като стана ясно, че си тръгва. Това вече е в историята. Гледаме напред!”, каза от своя страна Горанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 селянина Роси

    10 1 Отговор
    С две думи, добре че го разкараха най-накрая. Не мога да разбера, само Русев ли не виждаше, че тоя не става. Цяла България го разбра без значение кой на кой отбор фен е. Егати и некадърника е Роси.
  • 2 Бай Благой

    5 1 Отговор
    Според мен на този Роси сериозен бойкот му направиха...
    Мое мнение...
    Има една управляваща шайка в синия отбор, която дърпа задкулисно конците на футболистите..а Спас Русев само се пише президент...
  • 3 ПЕЕВ

    1 1 Отговор
    АБЕ САМО ЛАВСКИ.