Last news in Fakti

23 Юли, 2018 10:26 1 572 0

Борусия Дортмунд обърна Ливърпул

  • борусия дортмунд-
  • ливърпул-
  • интернешънъл чемпиънс къп-
  • турнир-
  • ван дайк-
  • пулишич-
  • ларсен

Мачът бе от програмата на турнира Интернешънъл Чемпиънс Къп

Борусия Дортмунд обърна Ливърпул за успеха с 3:1 в мач от турнира Интернешънъл Чемпиънс Къп, който се проведе в американския град Шарлът (Северна Каролина).

Гол с глава на Върджъл ван Дайк даде аванс на мърсисайдци в 25-ата минута, но в 66-ата Кристиан Пулишич изравни от дузпа. Минута преди края той вкара втория си гол в мача, а в добавеното време и Якоб Брун Ларсен се разписа.

Това беше втора поредна победа на „жълто-черните“ над английски тим в рамките на два дни. Преди това тимът на Люсиен Фавър записа успех с 1:0 над Манчестър Сити, когато Марио Гьотце беше точен от дузпа.

Ливърпул, който записа победи в три от предишните си четири контроли през това лято, беше без Мохамед Салах, Садио Мане и Марко Груич, които гледаха от трибуните. Джорджиньо Вайналдум пропусна мача заради настинка.

На 26 юли Борусия Дортмунд ще играе с Бенфика в последния си мач от турнира, а в същия ден Ливърпул среща Манчестър Сити. На 28 юни „червените“ се изправят срещу Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА