Last news in Fakti

24 Юли, 2018 12:27 2 027 0

Румънците от Лудогорец предупредиха Клуж

  • клуж-
  • кешерю-
  • лудогорец-
  • очаквания-
  • шампионска лига-
  • моци-
  • закани

Кешерю и Моци със закани към сънародниците си

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю коментира евентуален сблъсък в Шампионска лига между "орлите" и шампиона на съседите ни - ЧФР Клуж.

"Първо, всеки от нас трябва да победи съперника си, а не да гледа толкова напред. Ако се стигне до сблъсък с ЧФР Клуж, ни очакват равностойни срещи. Знаем, че румънският тим е солиден. Извърши смяна на треньора и със сигурност ще покаже нещо по-различно, отколкото през миналия сезон. Въпреки това ще сме подготвени. Като цяло познавам този съперник. Той трябва да знае, че нашата цел е влизане в групите на Шампионска лига. Започнахме сезона с четири победи, спечелихме Суперкупата. Началото бе добро, но все още не сме достигнали до пълния си потенциал", заяви Кешерю пред sport.ro.

Козмин Моци, добави, че за него Клуж са приятели, но Лудогорец е по-класният тим.

"9-10 момчета в състава сме от 4 години заедно. Ние сме по-хомогенният отбор. Но ще е хубаво да излезем срещу приятели. Би се получил интересен дуел. Не бива обаче да забравяме, че за да се стигне до него, всеки трябва да отстрани по един съперник", каза Моци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА