Last news in Fakti

25 Юли, 2018 10:27 2 045 0

Барселона обяви многомилионна сделка

  • малком-
  • бордо-
  • рома-
  • трансфер-
  • барселона

Каталунците привлякоха Малком от Бордо

Барселона официализира привличането на бразилеца Малком от Бордо. Както вече стана ясно, каталунците плащат на французите 41 милиона евро за 21-годишния бразилец. Барселона спечели битка с Рома за подписа на таланта.

Преди часове "вълците" се похвалиха, че привличат Малком, който в крайна сметка се озова на "Камп Ноу".

Ръководството на Бордо е приело офертата на Барселона, която е била с 5 милиона евро повече от тази на Рома.

Малком е очакван по-късно тази вечер в Барселона. Ще подпише договор до лятото на 2023 година. Преди това утре ще премине медицински изследвания, след което ще замине за Щатите, където каталунците ще изиграят първите си контролни срещи.

"По-силният крак на Малком е левият, но предпочитаният от него фланг е десният. Бразилецът има прекрасен усет за шутове от дистанция и умения да се врязва към наказателното поле на съперника", пише в официалния сайт на Барса за Малком, който в Бордо беше съотборник на бившия голмайстор на Лудогорец Джонатан Кафу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА