Last news in Fakti

25 Юли, 2018 13:02 1 427 2

Вячеслав Грозни се предложи на Левски

  • грозни-
  • левски-
  • треньор-
  • предложение-
  • роси-
  • стоянович

Украинецът е готов отново да поеме "сините"

Украинският треньор Вячеслав Грозни е в България и се предложи на Левски. „Сините“ в момента са в процес на раздяла с Делио Роси и се очаква да назначат Славиша Стоянович. Въпреки това 62-годишният Грозни има надежда, че може да получи треньорския пост на „Герена“.

„В момента съм в България на почивка. Обичам да идвам тук често. Харесвам тази страна, хората и храната. Честно казано, не искам да ходя на друго място на почивка. На моето семейство също му харесва тук. Имам желание да водя Левски, защото той е в сърцето ми. Бил съм на много места, но обичам Левски. Как да ви кажа? Кръвта във вените ми е „синя“. А и вярвам, че могат да се получат нещата“, обяви Грозни пред „Труд“.

„Разполагам със стратегия. Готов съм с пълна информация, която да предоставя на собственика. Нещата трябва да се променят кардинално. Не съм привърженик на многото чужденци. Обичам да се работи с школата. Мисля, че това е най-важното за клуб с традициите на Левски. Чужденецът идва за пари, а юношата играе със сърцето си“, разкри украинецът.

„Предложения не ми липсват. И в момента имам оферта, но желанието ми е да водя Левски. Не съм забравил клуба. Виждате, че говоря български език. Вярвам, че мога да направя отбора отново шампион. И нека е ясно, че не идвам в Левски за пари, тях мога да ги изкарам в Азия“, призна бившият треньор на „сините“.

Вячеслав Грозни беше треньор на Левски през есента на 1998 година. Той води „сините“ в 22 мача във всички турнири, в които записа 12 победи, 5 равенства и 5 загуби. Той беше уволнен през декември 1998 година, след като Левски отпадна от Славия за Купата на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ка440

    1 0 Отговор
    АХ тази Славия!!!!
  • 2 Иван

    4 0 Отговор
    Този беше коментатор на световното за телевизия Интер и говореше на руски и мога да кажа, че като коментатор, беше удоволствие да го слушам. Изключително интересни и смислени коментари и почти за всички мачове/от тези поне които аз гледах/ прогнозите му се сбъднаха.
    Доколкото разбрах от представянето му е заслужил треньор в Украйна или нещо такова отличие има.
    Друг е въпроса че с лош материял и добрия строител нищо не може да направи.