Last news in Fakti

25 Юли, 2018 14:32 2 647 6

Касияс обяви: Не сме кацали на Луната!

  • касияс-
  • анкета-
  • луна-
  • кацане-
  • съмнение

Легендата на Реал Мадрид не вярва човешки крак да е стъпвал на Луната

Бившият капитан на Реал (Мадрид) Икер Касияс изрази съмнение, че американските космонавти са кацали на Луната. Както е известно, на 21 юли 1969 г. Нийл Армстронг става първият човек, стъпил на повърхността на естествения спътник на Земята. По този начин Касияс стана поредният, който се присъединява към теориите, че НАСА е фалшифицирала приземяването на щатски астронавти на лунната повърхност.

На профила си в „Туитър“ настоящият вратар на Порто постави въпрос и се допита до мнението на своите последователи, изразявайки съмнението си, че Армстронг е бил на Луната.

„Догодина ще се навършат 50 години от деня, в който човек стъпва на Луната. На вечерите с приятели често спорим за това. Искам да науча вашата позиция. Вярвате ли, че човек действително е бил на Луната? Аз не вярвам“, написа бившият испански национал.

След получените отговори стана ясно, че 41% от последователите на Касияс споделят мнението му, а 59% вярват, че американският екипаж на „Аполо 11“ е кацнал на Луната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доктор УдХаус

    11 11 Отговор
    Нормално, тези дето не вярват, всички са такива "експерти" по астрофизика и космически изследвания, като този ритнитопковец. Хората, които са изучавали и са се занимавали с подобна наука (независимо дали са в САЩ, Русия или България), са виждали достатъчно доказателства за кацането на луната и са запознати с резултатите от взетите проби и изследванията, така че нямат никакви съмнения по този въпрос.

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Eee

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Доктор УдХаус":

    И къде са ги видяли тези доказателства в холивууд ли?
  • 3 сори майна

    11 4 Отговор
    И за 50г що па некой се не реши да пробва пак, като техниката е къде къде по по най

    Коментиран от #4, #5

  • 4 СссереМ

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "сори майна":

    Щото нямате денги,тавариш.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Wooden philosophe

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Доктор УдХаус":

    Да не би ти да си кацал на Луната, че си такъв wood философ