Last news in Fakti

25 Юли, 2018 15:01 1 500 1

Венци Стефанов: Не сме по-слаби от Хайдук!

  • стефанов-
  • славия-
  • номер-
  • спонсор-
  • екип-
  • хайдук сплит-
  • лига европа

Хърватите извъртяха мръсен номер на носителя на Купата на България

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че се надява неговият отбор да покаже добра игра в мача срещу Хайдук (Сплит) от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Босът на “белите” ще е доволен, ако играчите демонстрират борбеност, както са го направили в мачовете с Илвес (Тампере). Стефанов смята, че българите не отстъпват на съперника, дори и да не са смятани за фаворит.

“Загорчич е знаещ и можещ треньор и няма нужда да му поставям задачи. Той знае по-добре от мен какво трябва да направи. Сега мислим за футбол, а не за трансфери. Иска ми се да видя, че момчетата се раздават и се борят. Ние знаем какви са нашите възможности, но съм убеден, че ние с нищо не сме по-малко от другите. Трябва да разчитаме повече на нашите момчета, за да имаме по-добър футбол”, каза Стефанов на излитане за Сплит.

Междувременно стана ясно, че хърватските домакини са извъртели доста мръсен номер на "белите". Венци Стефанов е бил уведомен, че неговият отбор няма право да играе с името на спонсора на тима на гърдите си. Номерът поставя Славия в деликатна ситуация, тъй като те не разполагат с резервни фланелки, на които да липсва рекламното лого. Сега "белите" са принудени да поставят ленти върху логото си, за да не загубят служебно.

Венци Стефанов се закани да реагира реципрочно. Той дори обмисля да не отиде на официалната вечеря на домакините.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дикембе Мутомбо

    5 0 Отговор
    Евала на Венци и Славия! Единственият изцяло български състав, представящ ни в евротурнирите. Да не кажа и единствения такъв в родното първенство...