Last news in Fakti

26 Юли, 2018 13:29 2 884 3

Диего Марадона се сгоди за 28-годишна

  • марадона-
  • годеж-
  • сватба-
  • предложение-
  • брак-
  • олива

Легендата предложил брак на половинката си на рождения й ден

Диего Армандо Марадона най-после се сгоди за дългогодишната си приятелка Росио Олива. Легендарният аржентинец е предложил брак на любимата си навръх 28-ия й рожден ден, пише "Мирър". Олива му е казала заветното "да", като двамата вече имали конкретни планове за сватбената церемония.

Партито за рождения ден на Росио се е състояло в района Бела Виста, в Буенос Айрес. На него Марадона е поискал ръката на любимата си с диамантен пръстен. Случката идва само часове, след като легендата отново привлече вниманието с неадекватното си поведение.

Дон Диего, и Росио се сгодили пред близо 50-те гости на събитието. Майката на Олива - Моника, и сестрата на Марадона - Жана, не са успели да сдържат сълзите си от радост.

"Щастлива съм, защото това е моят последен рожден ден, в който аз съм "сингъл". Радвам се, че успях да споделя този щастлив момент с всички вас. Моето желание е да бъдем вечно щастливи с Диего", заявила Росио в речта си пред гостите.

Марадона излиза с Олива от 2012 година, след като се разведе с първата си жена Клаудия Вияфане. Бракът им продължи 17 години.

Легендата поиска ръката на Олива още през 2014 година в Рим, но тогава без годежен пръстен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😀😀😀😀

    7 0 Отговор
    ПО ЛЮБОВ ЩЕ ДА Е 😀😀😀😀😀 А ДАЛИ , АМА НАДАЛИ 😀😀😀😀
  • 2 Компетентен

    6 0 Отговор
    Няма начин да не е от любов ...
  • 3 Незнайна

    4 3 Отговор
    Може да е паралия ама младоженката ще види зор с това джудже пиянде и наркоман! И мине не мине някое време ще четем новина за раздялата им!!!