26 Юли, 2018 21:54 3 053 11

ЦСКА размаза петия в Австрия

  • цска-
  • адмира вакер-
  • лига европа-
  • копенхаген-
  • десподов-
  • мауридес

"Червените" вървят уверено към мач с Копенхаген след като победиха Адмира Вакер с 3:0

ЦСКА победи с класическото 3:0 Адмира Вакер (Австрия) в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Реваншът между двата тима е следващият четвъртък (2 август) от 20:00 часа в Австрия.

Головете днес за ЦСКА реализираха Кирил Десподов и Мауридес от дузпа. В рамките само на 9 минути „червените“ нанесоха мощен удар. С две асистенции за първите два гола на Десподов се отличи Едвин Джеси.

През първото полувреме целият отбор на ЦСКА игра много добре. Особено хората в офанзивен план без изключения. Десподов, Джеси, Жоржиньо и Мауридес направиха на моменти за смях противниковата защита. Бикел и Рубен Пинто много се понравиха в средата на терена. В 15-ата минута именно Джеси центрира отляво в наказателното поле, Жоржиньо стреля, но в тялото на противник.

В 29-ата минута Едвин Джеси центрира отляво, а Кирил Десподов с глава от точката за изпълнение на дузпа прати топката във вратата на Лайтнер за 1:0. В 32-ата минута „червените“ претендираха за дузпа след падане на Жоржиньо в наказателното поле. Съдията обаче не даде наказателен удар за домакините, като със сигурност имаше основание да го направи заради нарушение на противник срещу халфа на ЦСКА.

В 34-ата минута Десподов увеличи преднината на домакините на 2:0. И този път перфектно подаване на Джеси между защитата, Десподов изскочи в наказателното поле и прати топката във вратата на Адмира Вакер.

В 38-ата минута реферът вече бе принуден да даде дузпа за ЦСКА, след като Спасич игра с ръка в наказателното поле. Зад топката застана Мауридес, който много хладнокръвно прати топката в долния ляв ъгъл и покачи резултата на 3:0.

През второто полувреме темпото значително спадна. Едва в 54-ата минута гостите от Австрия имаха положение, но Щаркъл стреля на метър от вратата. В 62-ата минута Бакъш имаше още един шанс, но този път след удара му топката попадна в ръцете на Черняускас.

В 72-ата минута на мястото на Мауридес в игра се появи Валентин Антов. Той застана като единствен опорен халф пред четиримата защитници. Пред него се подредиха Пинто и Бикел, а Десподов и Жоржиньо останаха по крилата. На върха на атаката излезе Едвин Джеси.

В последните десет минути Нестор Ел Маестро пусна двама от младите на терена – на мястото на Едвин Джеси се появи Тонислав Йорданов, а след това в игра се появи и Ангел Лясков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ivan

    18 5 Отговор
    cska forever !!!
  • 2 Ops

    19 5 Отговор
    Абе а уефски с кой играят в тоя кръг на европата ?

    Коментиран от #3, #8

  • 3 Фифа2018

    24 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ops":

    С който им се падне на плейстешъна
  • 4 Червения

    8 4 Отговор
    Велики сме!
  • 5 УЕФА

    9 3 Отговор
    Огромен червен чеп в задниците на Шиши Сюнета и шофьорчето от УБО!
  • 6 Gustafson

    6 17 Отговор
    Абе припознавачи бихте юноши дори тренер и не бе дошъл. Голям праз. Следващия гръг ще го духате. Смешен измислен отбор срам сте!
  • 7 АджиМустак

    3 12 Отговор
    Много е велик ганчевия хибрид - мелез, няма що.. отбора тире с открадната история. чакай че забравих как се казвахте - чавдар ли беше, литекс ли , цецка с тире или без тире.. ? другия мач да си играете в микренско..

    Коментиран от #9

  • 8 Лихтенщайн

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ops":

    Играят с Дудуц.
  • 9 Ivan

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "АджиМустак":

    Прав си за този мелез, и на мен ми е трудно да приема новия ЦСКА но ако играят добре и побеждават защо не?
  • 10 bbb

    4 1 Отговор
    Какви са тия Адмира,едно посредствено отборче като Левски
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.