27 Юли, 2018 10:29 2 245 1

Шок за Джокович! Отвлякоха дядо му

  • джокович-
  • дядо-
  • похищение-
  • откуп

Престъпниците са поискали 2 милиона евро откуп

Невиждан ужас изпита семейство Джокович, след като дядото на съпругата на известния тенисист - Йелена бе отвлечен и пуснат в рамките на часове.

Милослав е бил похитен, а в размяна са били поискани 2 милиона евро от Новак. Джокович най-вероятно не е платил сумата, но отвлеченият е бил пуснат и намерен от местни хора на няколко километра от мястото където живее, вързан с белезници за електрически стълб.

"В шок сме от случилото се и засега не сме в състояние на говорим по случая. Благодарим на полицията за бързата реакция", се казва в изявление от агента на Новак Джокович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никога повече БСП на вслат

    2 4 Отговор
    Отиде Цв. Василев у Сърбия и там почнаха отвличанията, после ми говорете че БСП-то нямат нищо ибщо с престъпността в БГ-то:-)