Last news in Fakti

27 Юли, 2018 10:55 1 305 0

Ел Маестро: Исках да бием с 4-5 гола

  • ел маестро-
  • цска-
  • адмира вакер-
  • лига европа-
  • копенхаген

"Нека не се заблуждаваме от един мач", заяви наставникът на ЦСКА

ЦСКА победи с класическото 3:0 Адмира Вакер (Австрия) в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Реваншът между двата тима е следващият четвъртък (2 август) от 20:00 часа в Австрия. Победителят от тази двойка ще играе в третия квалификационен кръг срещу победителя от двойката Стярнан (Исландия) - ФК Копенхаген (Дания).

„Поехме риск с много офанзивен състав днес. Искахме да започнем бързо, да доминираме и в крайна сметка успяхме. Ако играе като днес, Джеси ще носи много на отбора. Това не е обичайната му позиция, но исках да играя с много бърз отбор днес. Вярвах, че Джеси може да свърши работата си добре на тази позиция и той направи така, че се оказах прав“, започна треньорът на ЦСКА.

„Със сигурност предпочитам резултат 4:0 или 5:0, треньорите винаги искат твърде много. През второто полувреме контролирахме двубоя, но беше важно да завършим този мач със суха мрежа, резултатът да е окей. Предстои ни мач във Виена. Можехме като че ли да направим малко повече през второто полувреме, но по никакъв начин не мога да критикувам отбора след полувреме, като първото.

Трябва да играем много сериозно, защото не може да си позволим грешката и да кажем, че Адмира е слаб отбор. Те участват в лига, която е по-добра от нашата. Ако не ми вярвате, проследете ги и вижте как играят отборите там – просто трябва да бъдем професионалисти. Психически е много трудно след този резултат. Ще кажа на момчетата да играят все едно резултатът е 0:0.

Ел Маестро коментира и отсъстващите: „Бодуров е нашият капитан, много важен играч за нас. Някои направиха огромно представяне днес – Джеси изигра много добър двубой, Стивън Перейра – също. Много съм доволен, че може да разчитаме на тези момчета и че има конкуренция. Надявам се това да е здравословна и приятелска конкуренция.

Сега вече може би малко мисля за следващия съперник. Копенхаген играе типичен скандинавски футбол. Имат чист и ясен план и стратегия как да печелят. Не е трудно да анализираш такъв противник, но е трудно да спечелиш срещу тях. За последните 10 години ЦСКА е играл един-единствен път в групите на Лига Европа, а ФК Копенхаген е бил почти всяка година в групите. Със сигурност ще сме аутсайдер срещу този противник, но ще направим всичко, на което сме способни“, заяви Ел Маестро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА