Last news in Fakti

28 Юли, 2018 08:46 5 453 13

Трагедия в зимните спортове - сноубордистката Ели Саутър се самоуби на рождения си ден

  • ели саутър-
  • сноуборд-
  • зимни спортове-
  • трагедия-
  • самоуби

Талантливата британска сноубордистка Ели Саутър се е самоубила. Това са съобщили близки до семейството пред британския таблоид The Sun. Причината, обещаващата спортистка да посегне на живота си, остава неизвестна. Тийнейджърката e починала в сряда навръх 18-ия си рожден ден във френския курорт Льо Же.

Тялото й е намерено от полицията в гориста местност около жилището й. Роднините на Ели Саутър за момента отказват коментар по темата, а официалната причина за трагедията с момичето е внезапна смърт.

Сноубордистката беше единствената медалистка на Великобритания на Европейския юношески фестивал по зимни спортове през 2017 г. в Турция, където спечели бронз в сноуборд кроса. След това обаче отпадна от състава за участие на световното първенство за юноши.

Ели Саутър отрасва в Съри, но в последните години се мести в Алпите с баща си Тони, за да се подготвя в по-добри условия. Тя беше специализирана в две дисциплини в сноуборда – фрийрайд и сноуборд крос. Очакваше се да участва на зимните олимпийски игри в Пекин през 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 среднощен

    30 1 Отговор
    Да, лудост е този свят ако надеждата ти е само в него! Млад, силен, перспективен човек отнема живота си!? Какво по-противоестествено нещо от това...? Трагедия! Жалко за момичето! Скъпи родители, въспитавайте децата си и духовно...! Човек е с душа и тяло, когато забравим за душата се случват такива безумия...!

    Коментиран от #3

  • 3 Прав си, човече

    14 3 Отговор

    До коментар #2 от "среднощен":

    Но остава ли му душа на човек в този свят? Дори и по- интелигентните и уж духовни хора не издържат на материалния натиск. Западното общество е отрова, убиваща всички, които живеят в него. Ние поне, можем да го кажем от личен опит - бяхме небогати, но много по-щастливи в едно далеч не идеално общество, но което поне привидно поставяше духовното над материалното.

    Коментиран от #5

  • 4 среднощен

    11 1 Отговор
    Най-важно е да научим децата си да търсят Истината! Този път на духовно усъвършенстване само започва във времето! Той продължава и във вечността! Това, обаче, не се възприема с разума, а с вярата в сърцето! От личен опит ви споделям! Децата приемат най-лесно вярата, като подражават на родителите си!
  • 5 лозунг

    7 6 Отговор

    До коментар #3 от "Прав си, човече":

    С БСП напред! Ама те станаха най-големите капиталисти. И приватизираха общото. Собствеността не може, да е на народа. И инфлация направиха. А за детето: лека му пръст.

    Коментиран от #6

  • 6 Ко каза

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "лозунг":

    Какво общо пък има БСП, дори с коментара на този на когото си отговорил?
    Ако имаш предвид времето до 89г. Ами никой комунист не признава БСП за наследник на БКП, това си е тяхна измислица с цел да се привлекат основно възрастните хора които изпитват носталгия по онези вемена и очевидно е доста упешно.
  • 7 Bubbles

    4 2 Отговор
    Света е кочина в която ценни са единствено шарените хартийки наречени пари, живота се върти единствено около тях, всичко около нас до най дребното и незначително нещо на света се прави единствено и само ЗА ПАРИ, не остана абсолютно нищо свято, нищо което да не е осквернено от човешката алчност. Дори здравето ни се ПРОдава срещу пари, операции спасяващи живота на ДЕЦАТА струват безбожни суми.
    Повечето хора са готови да продадът и собтвените си деца и родители за пари, и което е по-лошото много от тях дори го правят.
    Дори и при Бога да идеш пак ти струва пари най малкото една свещичка да запалиш за да се помолиш.

    Какво да очакваме тогава да се случва в един такъв свят?
    Нищо добро не би могло да се случи, не и в свят в който брат е готов да убие брат си за шепа стотинки.

    Дано това младо момиче намери покой, макар да е извършило най големия грях на света като е отнело само живота си, дано Бог й прости!

    Коментиран от #8

  • 8 среднощен

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Bubbles":

    Прав сте в много голяма степен! За жалост! Трагедията на съвременния свят е, че не намира правилно границата между материалното и духовното!? "... И цял свят да придобиеш, ако навредиш на душата си, нищо не те ползва...!" Цитирам Новозаветни текстове, защото са подходящи в случая! На друго място: "... Марто, Марто за много неща се безспокоиш, а едно е потребно и Мария избра по-добрата част..."; Когато евреите попитали Христос, "трябва ли да се плаща данък на Кесаря"- Той кава: "...отдайте прочее кесаревото кесарю и божието Богу..." Така е в този свят, постоянна духовна и морална борба! Ако живеем само материално, надеждата ни е само в този свят! Ако живеем и духовно, надеждата ни е и отвъд смъртта! Защото ДУХЪТ е безсмъртен!
  • 9 vasik atanasova

    2 2 Отговор
    ДЯВОЛА Е СТЪПИЛ ТУКА НА ЗЕМЯТА
    И КРАДЕ ХОРСКИТЕ ДУШИ
  • 10 Дикембе Мутомбо

    0 2 Отговор
    Ама ако беше в България пак щеше да има "самоубили са я" или "заради реалността около нея го е направила"...
  • 11 РъжЗаКафе

    2 1 Отговор
    Може и тази да са я "самоубили" :O
  • 12 Луд борсук

    2 2 Отговор
    Така ще и за в бъдеще,
    след като пречукаха Ескобар който продаваше качествена кока,сега продават само химия която прави мозъка на швейцарско сирене
  • 13 незнайко

    0 0 Отговор
    Да не е намерила и тя парфюм с НОВИЧОК ? Още нищо не се знае !