Last news in Fakti

29 Юли, 2018 13:19 2 614 2

Обрат срещу Байерн струва скъпо на Манчестър Сити

С изключително подмладен състав Манчестър Сити навакса пасив от два гола, за да се наложи с 3:2 над Байерн в мач от Интернешънъл Чемпиънс Къп, игран в Маями, пише "Блиц".

Баварците водеха с 2:0 след 25 минути игра. 19-годишният Меритан Шабани даде аванс на тима на Нико Ковач в 15-ата минута, когато се разписа с глава след асистенция на Рафиня. Девет минути по-късно Ариен Робен удвои след пас на Ариен Робен.

В 29-ата минута ситуацията на „гражданите“ се усложни още повече. Новото попълнение Рияд Марез, купен за 60 милиона паунда, получи контузия на глезена и беше заменен принудително. Неговият заместник Бернардо Силва върна едно попадение в добавеното време на първата част.

19-годишният Лукас Нмеча изравни пет минути след почивката. Той е роден в Германия, но има мачове за юношеските националния отбори на Англия и беше един от шестимата тийнейджъри в състава на Пеп Гуардиола. Бернардо Силва вкара втория си гол в мача в 70-ата минута и донесе победата на „гражданите“.

След този мач Манчестър Сити се връща в Англия, за да се подготви за мача срещу Челси за Къмюнити Шилд, който ще се играе следващата неделя. На 5 август на Байерн предстои контрола с Манчестър Юнайтед в Мюнхен, а на 12-и следва мач за Суперкупата на Германия срещу Айнтрахт (Франкфурт).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мичмана

    8 1 Отговор
    Ариен Робен е невероятен играч! Подава си на себе си и сам бележи!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.