30 Юли, 2018 13:33 1 689 0

Ел Маестро: Дано Вакер се бият пак сами!

  • адмира вакер-
  • ел маестро-
  • витоша бистрица-
  • цска-
  • лига европа

Наставникът на ЦСКА отговори на думите на треньора на австрийците, който каза, че "червените" не са силни

Нестор Ел Маестро отговори на думите на наставника на Адмира Вакер, който след поражението с 0:3 от "червените" заяви, че ЦСКА не е добър отбор и австрийците са се били сами.

“Надявам се те отново да се победят сами, както каза техният треньор. В четвъртък се надявам да играем 90 минути, не повече. И да продължим, разбира се”, каза треньорът на ЦСКА след победата с 2:0 над Витоша (Бистрица).

Конкретно за двубоя с бистричани, Ел Маестро допълни:

“Започнахме много интензивно и бързо. Щастлив съм. Вкарахме два типични гола. Тези мачове не са лесни, когато всеки очаква да победиш и трябва да победиш. Хората казват, че тези мачове са трудни до първия гол. Не бяхме нервни заради тези голове. Витоша направи добър мач. Три точки, това е най-важното.

Не се справихме перфектно в някои ситуации. Те създадоха положения, показаха класа. Успяхме да оправим положението в последния възможен момент преди да получим попадението.

Не си почивахме днес. Бяхме внимателни. В 90 минути футбол съперникът ще има едно или повече голови положения. Имахме късмет, че не вкараха гол. Ако бяхме при резултат 2:1 на почивката, резултатът щеше да е реален.

Не е възможно в 90 минути да си в постоянна динамика. През първото полувреме имаше психологически момент, в който дадохме инициативата, но физически съм убеден, че няма как да правим фойерверки на всеки три дни. Трябва да се борим за голямата си мечта в Европа.

Имаме добри резултати дотук, защото играем със сърце и желание”, каза Ел Маестро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА