Last news in Fakti

31 Юли, 2018 15:26 1 641 1

Челси ще "позлатява" Н'Голо Канте

  • канте-
  • договор-
  • челси

Халфът на Челси Н'Голо Канте ще се превърне в най-високоплатения играч на лондончани, ако приеме предложения му от клуба нов договор. Според "Таймс" офертата към французина, който се представи много силно по време на Световното първенство, е за контракт за пет години и седмично възнаграждение в размер на близо 290 000 паунда седмично. Така Канте ще изпревари по заплата дори голямата звезда на Челси Еден Азар, който в момента получава по 220 000. Разбира се, белгиецът също е получил предложение за нов договор, но Азар засега изчаква, защото предпочита трансфер в Реал Мадрид.

Интерес към Канте имат Пари Сен Жермен и Барселона, но самият играч не настоява да си тръгва от "Стамфорд Бридж" и клубът възнамерява да поощри неговата лоялност и постоянство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Ицо

    1 1 Отговор
    Когато играеш за двама нека ти се плаща за двама.Заслужено!