Last news in Fakti

1 Август, 2018 18:55 912 0

Чорбаджийски: Работата е наполовина свършена

  • чорбаджийски-
  • адмира вакер-
  • лига европа-
  • реванш-
  • цска

"Трябва да довърши започнатото срещу Адмира Вакер", заяви защитникът на ЦСКА

Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски увери, че "червените" няма да подценят Адмира Вакер в предстоящия мач-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа. Столичният клуб спечели с 3:0 първия мач преди седмица и за мнозина ответната среща в Австрия е просто протоколна.

"Свършили сме работата си наполовина. Няма да подценим съперника въпреки убедителната победа в първия мач. Настроението в отбора е приповдигнато след добрите резултати в последните мачове", коментира Чорбаджийски на летище "София".

Бранителят няма впечатления от новото попълнение Евандро Да Силва. Бразилският нападател подписа вчера с "червените" и вече направи първа тренировка. "Момчето има впечатляваща визитка. Той е на една тренировка и още нямам наблюдения спрямо него. Надявам се да вдигне класата на отбора и да ни помогне в битката за титлата", каза още бранителят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА