Last news in Fakti

2 Август, 2018 13:04 1 306 5

Гонзо: Привличаме чужденци да ги учим на футбол

  • стоянович-
  • чужденци-
  • левски-
  • гонзо

"По-добре да гледам Челси заради по-качествения футбол", ядосва се Георги Иванов

Легендата на Левски Георги Иванов коментира ситуацията в любимия си клуб, включително назначението на словенеца Славиша Стоянович за треньор на "сините".

"Смяната на треньора е закъсняла, защото няма кой да посочи грешките на треньора и на собственика. Стига се до едно блато, от което Левски ще излезе много трудно. Ще си говорим пак след една година", коментира пред bTV Георги Иванов.

Според него в отбора има прекалено много чужденци: "Аз съм станал от Левски, защото съм харесвал Наско Сираков, Божидар Искренов, Емил Велев. В този отбор кой да харесаш? Пълно е с чужденци. Да харесам Обертан, ако съм дете или да стана от Левски само заради синия цвят? По-добре да гледам Челси заради по-качествения футбол", каза бившият нападател.

"В момента Левски е обезпечен добре, но трябва така да се направи структурата, че да се взимат момчета от школата, а не чужденци. Тези чужденци са изгонени от отборите си. Ние ги взимаме, за да ги учим да играят футбол, а те ни забиват още по-надолу", смята Гонзо.

По отношение на новия треньор Славиша Стоянович, легендата на "сините" смята, че в Левски отново се прави грешката да се сменя наставника преди началото на сезона. "Почваме пак с "шест месеца ми трябват, за да опозная отбора". А след шест месеца я камилата, я камиларя. Така че Левски пропусна още една година", завърши Гонзо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gent

    4 0 Отговор
    То па тоя тъмнозеления голям футболист беше.
  • 2 ОПСА

    2 0 Отговор
    ТИ ДА ВИДИШ!!!
  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    А стига бе,ами ако са като теб,ще трябва!
  • 4 Мършата

    1 2 Отговор
    Георги Иванов Гонзо бе човека заради когото текоха реки от "червени" сълзи след поредния му шедьовър във вратата на ЦСКА!! Той побеждаваше дори при много добре подкупен съдия от ЦСКА!! Браво на Георги Иванов Гонзо! Талант във футбола не само като футболист, но и треньор! За огромно съжаление, Гонзо не получи възможността и доверие да реализира огромния си потенциал, като футболист, да в треньорската си кариера също!

    Коментиран от #5

  • 5 Ren

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мършата":

    Наричате този черен,куц кон ,,талант'' ???? Значи не сте виждали талантлив футболист.