2 Август, 2018 17:03 1 596 1

Пенев: Преди биехме и ни даваха водка

  • пенев-
  • ел маестро-
  • мауридес-
  • цска-
  • адмира вакер-
  • лига европа

"Бразилците виреят добре в ЦСКА", заяви специалистът

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев отпътува за Австрия за гостуването на Адмира Вакер в реванша от втория квалификационен кръг в Лига Европа. В първата среща "червените" спечелиха с 3:0 и гледат уверено към следващия кръг. Според Пенев ЦСКА не трябва да смята класирането си за сигурно и трябва да подходи отговорно към предстоящия мач, който е днес от 20:00 часа. Пената споделя и мнението си за новия треньор Нестор Ел Маестро.

“Надявам се нашите фенове да ни подкрепят. Реваншите са винаги сериозни. Не бива да се отпускаш. Футболистите да не се пазят, а да влизат здраво. И 0:0 ни върши работа, но да не си го и помисляме. Хубавото е, че позапазихме сили срещу Витоша. Поздравявам треньора, защото проведе спокойно срещата. Впечатленията ми от Нестор Ел Маестро са добри. Човекът говори добре, интелигентно, но това е нормално, защото има победи. Важното е, че печелим, а и има конкретна мисъл как да се стигне до успеха във всяка среща. Не се мъчим по терена, а през миналия сезон имаше и такива двубои", коментира Стратега пред "Тема спорт".

"Срещу Адмира ще сме без Малинов и Бодуров, но в ЦСКА има достатъчно материал, който да ги замести. Няма да му даваме акъл на Ел Маестро, човекът си знае нещата. Като имаш победи - и генералите нищо не могат да ти кажат, така беше едно време. Даже ще почерпят и една водка или нещо безалкохолно. Мауридес все още прави първи стъпки в отбора, но ми харесва. Като цяло бразилците виреят добре при нас. Трябва да го поздравим. Най-важното е да бъде здрав, защото другите отбори вече започнаха да го “целят”. Все едно се нахвърлят върху последните череши или кайсии за сезона, така го атакуват. Но той е корав", коментира Пенев в типичния си стил.

"Срещу Копенхаген ще е доста трудно, но нека първо стигнем до мачовете с тях. Скандинавци, здрави момчета, дисциплинирани. Имат и опит в евротурнирите. Обаче нищо не се знае. Имаме добри изпълнители и ставаме все по-конкурентни”, добави Пената.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОБИ КОЧА

    12 0 Отговор
    Чичо Митко е голям N1