Last news in Fakti

3 Август, 2018 09:22 1 076 4

ЦСКА се разправи с Адмира Вакер и на реванша

  • цска-
  • адмира вакер-
  • мауридес-
  • копенхаген-
  • лига европа-
  • жоржиньо

"Червените" победиха с 3:1 като гост и си уредиха мач с Копенхаген

ЦСКА натупа Адмира Вакер и на реванша в Австрия, печелейки с 3:1. За успеха над всички бе Мауридес, който отбеляза два от головете за "армейците". Така "червените" след общ резултат 6:1 очакват своя следващ съперник в III квалификационен кръг на Лига Европа - ФК Копенхаген.

ЦСКА започна с натиск още от самото начало на срещата, а в 3-ата минута се откри първата възможност пред българския тим. Тиаго Родригес бе изведен сам срещу вратаря, като се опита да копне топката елегантно, но Кутин се намеси добре и спаси.

В 9-ата минута домакините стигнаха до първата си възможност, при която Яколиш стреля от около 20 метра, но шутът му бе уловен от Черниаускас безпроблемно.

ЦСКА откри резултата в 14-ата минута, когато Кирил Десподов направи хубав пробив отдясно, който завърши с шут в гредата, непокритият Мауридес пък вкара топката в опразнената врата - 1:0. Любопитното е, че бразилският нападател се разписа с... корем.

В 30-ата минута Пинто стреля по прекрасен начин от около 25 метра, но шутът му бе избит в корнер от вратаря на домакините Кутин.

В 34-ата минута Патрик Шмид намери Марин Яколиш, който стреля с глава, но това не затрудни Черниаускас, който парира без проблеми.

Жеферсон направи страхотно центриране, с което намери Мауридес, той от своя страна свали топката с глава за Тиаго, но португалецът не бе разбрал неговия замисъл и не тръгна към коженото кълбо.

В края на първата част Патрик Шмид намери топката от въздуха и стреля, но шутът му не намери очертанията на Черниаускас.

Второто полувреме започна с изненадваща смяна от ЦСКА. На мястото на Кирил Десподов влезе Валентин Антов.

В 53-ата минута ЦСКА стигна до второ попадение. Голмайстор бе Мауридес, който се възползва от груба грешка на Звиершиц и сам срещу вратаря не сбърка - 2:0.

Две минути по-късно Адмира върна едно от попаденията пасив. Точен бе Бакъш, който вкара от границата на наказателното поле с хубав плътен удар.

В 80-ата минута ЦСКА отново взе преднина от два гола. Влезлият като резерва Едвин Джеси проби отляво и пусна страхотен пас към Жоржиньо, който не сгреши, отбелязвайки за 3:1.

Малко след това, в 85-ата минута, Марин Яколиш проби хубаво и стреля, но шутът му мина встрани от вратата на Черниаускас.

В 87-ата минута Холманд бе изведен добре в наказателното поле на ЦСКА, но халфът не успя да преодолее стража на "армейците".

До края ЦСКА съумя да опази своята врата от голове и заслужено спечели с 3:1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГМО продукт

    0 6 Отговор
    Ко каза...... Глонингите се завръщат.

    Коментиран от #2

  • 2 хахаха

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГМО продукт":

    ГМО, ама бие, а уефски като не е ГМО с кого ще играят?
  • 3 CSKa

    7 0 Отговор
    Къде сме ние къде е добитъка ха ха ха ха))))))
  • 4 Иртиш и миртиш

    5 1 Отговор
    От отбора на Пеевски ,освен завист нищо друго няма.От време на време излиза по някой тъмнозелен ром,когото наричат ,,добър футболист''