Last news in Fakti

4 Август, 2018 05:17 1 603 0

Артуро Видал ще заиграе в Барселона

  • трансфер-
  • видал-
  • барселона-
  • интер-
  • байерн мюнхен

Чилиецът ще се присъедини към каталунците

Чилийският халф Артуро Видал може да се смята за сигурно ново попълнение на Барселона. Всичко между каталунците и Байерн Мюнхен вече е договорено и остава само да се подпише договор, който да официализира трансфера. Новината беше потвърдена от няколко испански и италиански издания. До последно в битката за подписа на Видал участваше и Интер, но 31-годишният предпочете да се присъедини към Барса.

Байерн ще получи около 30 млн. евро, твърди Джанлука Ди Марцио. В следващите дни се очаква чилиецът да пристигне в Барселона за медицински прегледи.

Каталунците са се свързали с Видал преди седмица и бързо са стигнали до споразумение за личните му условия. Първоначално от Барса са имали намерение да привлекат Адриен Рабио от Пари Сен Жермен, но след това са се насочили към Видал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА