Last news in Fakti

3 Август, 2018 11:28 1 122 0

Ел Маестро: Представихме се фантастично!

  • ел маестро-
  • цска-
  • адмира вакер-
  • лига европа

Наставникът на ЦСКА бе изключително доволен след победата над Адмира Вакер

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро очаквано изрази огромно задоволство след успеха с 3:1 над Адмира Вакер в Австрия и елиминирането на съперника с общ резултат 6:1 във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

„Знаехме, че един гол ще ни е достатъчен и след 10 минути всичко беше ясно. Фантастично представяне за нас. Радвам се, че видяхме толкова много фенове на ЦСКА тук. През второто полувреме бяхме по-добри, в началото бяхме малко неконцентрирани. Целта ми е да не го допускаме. Бяхме по-добрият от двата отбора и представянето ни бе близо до перфектното. Всеки гол е важен и ние се справихме“, сподели Ел Маестро след мача.

„Радвам се за головете на Мауридес, но аз оценявам и колективните усилия, които той полага. Евандро е в добра форма, така че може да ни помогне. Десподов беше леко болен и не е нещо сериозно, въпреки че бе заменен на почивката. Той ще бъде готов за следващия мач. Все още нямам много представа за тима на Копенхаген. Сезонът е доста дълъг, така че всеки един мач е важен и тези с Дунав и Славия също”, допълни наставникът на „армейците“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА