Last news in Fakti

3 Август, 2018 16:52 2 443 0

Лудогорец няма да е поставен за Лига Европа

  • лудогорец-
  • лига европа-
  • жрински мостар-
  • урни-
  • плейоф

В плейофите на турнира, българският шампион ще срещне сериозен противник

Въпреки че отпадна от Шампионската лига, българският първенец Лудогорец ще продължи участието си в турнира на Лига Европа, където в третия квалификационен кръг ще се изправи срещу Жрински (Мостар), който снощи отстрани малтийския Валета.

Ако елиминират босненския тим, разградчани ще се класират за плейофите на състезанието, които са последната фаза преди групите на турнира. "Орлите" имат много добър коефициент - 37.000, но тъй като идват от Шампионската лига според правилата на УЕФА те със сигурност ще бъдат непоставени. В тази урна те дори може да са водач, но това с нищо не им помага при определянето на следващия им противник, което става с жребий.

Интересното е, че евентуални съперници на плейофа може да са тимове, отпаднали от третия квалификационен кръг на ШЛ. Ако бъдат елиминирани, такива са БАТЕ Борисов, АЕК, Динамо Загреб, Шкендия, Спартак Търнава, ПАОК, та дори и МОЛ Види. За разлика от Лудогорец те ще са в урната на поставените.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА