6 Август, 2018 01:00 1 265 0

Спалети: Мечтая за Модрич, но няма да върна и Меси

  • спалети-
  • интер-
  • модрич-
  • меси-
  • трансфер-
  • реал мадрид

Наставникът на Интер Лучано Спалети бе много доволен от представянето на тима си в контролната среща с Лион, завършила с победа за “нерадзурите” с 1:0. Единственото попадение за гранда от Милано реализира новото попълнение Лаутаро Мартинес в хода на второто полувреме.

Специалистът бе попитан за нарастващите слухове за трансфер на Лука Модрич на “Джузепе Меаца”, а Спалети отговори в типичен за себе си стил - с ирония. Все пак треньорът на Интер не отрече, че “нерадзурите” желаят да привлекат в състава си Футболист номер 1 на Мондиала в Русия.

“Модрич? Ръководството ни показа, че работи сериозно и последователно. Нашите ръководители демонстрират, че правят всичко, което сметнат за добре. За всеки отбор е хубаво да притежава футболист от такова ниво в състава си. Продължавам да мечтая заедно с феновете. Остават още няколко дни и постоянно се говори за трансферния прозорец. Ако накрая вземем Меси, ще го приема с голямо удоволствие”, коментира Спалети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА