14 Август, 2018 05:13 1 663 0

Барселона се заема да привлече Погба

  • погба-
  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфер-
  • барселона

Каталунците ще се опитат да купят французина през зимата

Интересът на Барселона към Пол Погба не е приключил, но каталунците ще се опитат да осъществят трансфера през януари, твърди "Телеграф". "Блаугранас" отправиха само една оферта за френския халф през лятото, която бе за 50 милиона евро плюс двама играчи - Джери Мина и Андре Гомеш.

Предложението бе отхвърлено, но каталунците са били напълно наясно, че отговорът е точно такъв. От "Камп Ноу" са разбрали, че няма шанс Юнайтед да продаде Погба до края на този месец и затова няма да пращат повече оферти. Барса обаче ще поддържа контакт с Мино Райола и ще се опита да осъществи сделката през януари. Точно така каталунците реализираха и трансфера на Филипе Коутиньо от Ливърпул.

Според "Телеграф" испанският клуб ще следи много внимателно как се развиват взаимоотношенията между Погба и Жозе Моуриньо, между които напрежението се увеличава циклично през последната година. Дори и да не успее да финализира сделката през януари, Барселона ще се завърне за французина през следващото лято.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА