14 Август, 2018 10:00 3 345 3

Ливърпул предаде Салах на полицията (ВИДЕО)

  • салах-
  • полиция-
  • телефон-
  • шофиране-
  • фенове-
  • ливърпул

Причината е употреба на мобилен телефон докато шофира

Ливърпул предаде Мохамед Салах на полицията. Причината е гаф на египетската звезда, който си е позволил употреба на мобилен телефон докато шофира.

До безпрецедентната стъпка се стигна, след като заснети от фенове кадри започнаха да циркулират в интернет. Видеото е заснето ден след победата с 4:0 над Уест Хям, когато нападателят откри резултата.

В понеделник сутринта Салах и съотборниците му са имали възстановителна тренировка на клубната база. По традиция е имало и много фенове.

След края на заниманието Салах е бил сниман да ползва телефона си в автомобила си, който е бил наобиколен от деца, които искат да привлекат вниманието му. Египтянинът игнорира феновете и не спира да се занимава с мобилното си устройство.

Говорител на Ливърпул обяви, че ситуацията е била обсъдена с играча, след което полицията е била информирана за видеото и обстоятелствата, при които е заснето. Повече коментари по случая няма да бъдат правени, а въпросът ще бъде разглеждан като вътрешна работа на клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айшето

    20 6 Отговор
    Добре, че не е пръднал щяха да го обвинят за газова атака.Измислена държава с измислена демокрация.

    Коментиран от #3

  • 2 Я виж

    8 1 Отговор
    Щом е от арабски произход и е говорил по телефона значи е планирал атентат.Веднага ЦРУ да се заеме и в Гуантанамо доживотна присъда без съд и присъда.Стига му само че някой чиновник от разузнаването мисли и предполага че може би за в бъдеще той предполагаемо може би ще планира терористичен акт.Ей това е либералната демокрация.Като че ли е единствения футболист който хем кара кола хем говори по телефона.
  • 3 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Айшето":

    Щото им е измислена демокрацията, а нашата е автентична, затова половината българи се изнесоха там и не искат и да се върнат тука.