Last news in Fakti

14 Август, 2018 14:03 677 0

Юнайтед сигурни в новия договор на Де Хеа

  • манчестър юнайтед-
  • договор-
  • де хеа-
  • заплата

Испанецът ще стане най-скъпоплатеният вратар в света

Ръководството на Манчестър Юнайтед е уверено в постигането на съвсем скорошно споразумение за нов контракт с една от големите звезди на отбора - Давид Де Хеа. Договорът на испанския страж изтича през следващото лято, но от “червените дяволи” имат опция за автоматичното му удължаване с още един сезон. Въпреки това се очаква от “Олд Трафорд” да предложат на представителите на юношата на Атлетико Мадрид в близките седмици нов контракт за пет години, който ще го направи най-скъпоплатения вратар в света със заплата от над 300 хиляди паунда.

Допълнителна увереност и спокойствие в ръководството на Юнайтед внесе и сделката между Челси и Реал Мадрид за Тибо Куртоа, след като години наред “белия балет” беше по петите на Де Хеа. Той дори се бе договорил с мадридчани, но счупен факс провали трансфера му през 2015-а година. Националният страж на Испания премина при англичаните от Атлетико Мадрид през 2011-а година за 18.9 милиона паунда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА