5 Септември, 2018 13:29 971 6

Серина Уилямс продължава със силните игри

  • уилямс-
  • плишкова-
  • полуфинал-
  • us open

Американката преодоля слаб старт за място на полуфиналите

Серина Уилямс се отърси от шока на допуснат ранен пробив в мача и постигна победа с 6:4, 6:3 над Каролина Плишкова (Чехия), за да се класира на полуфиналите на US Open.

36-годишната американка, който се опитва да триумфира на кортовете във Флашинг Медоус за рекорден седми път, се оказа в трудно положение, след като в първия сет се оказа догонваща при 1:3. Уилямс направи 22 непредизвикани грешки през първата част, но все пак взе сета, спечелвайки последните четири гейма в него.

Втората част се разви много по-добре за поставената под №17 в основната схема американка. Тя направи два поредни пробива и поведе с 4:0 във втория сет. Уилямс спечели мача след един час и 26 минути на корта, а победната точка дойде с 13-ия й ас в срещата. На полуфиналите Серина ще се изправи срещу 19-ата в схемата Анастасия Севастова от Латвия, която детронира миналогодишната шампионка Слоун Стивънс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    8 2 Отговор
    Уникално грозна жена , ако въобще може да се нарече жена. По скоро американски траверс. На краварите не само мъжете ами и жените са им грозни като смърта.
  • 2 Допинг Контрол

    4 2 Отговор
    Моля ВСИЧКИ да се Вгледат ВНИМАТЕЛНО в снимката по горе !!
    Да " Игнорират " Косата !!!
    ( кинг конг )
  • 3 Петър

    1 2 Отговор
    Потрес
  • 4 и яс хобишам Хришу

    1 2 Отговор
    Таа може да има титли в бокса, ММА, гребането, щангите, борбата, хвърлянето на чук, гюлета, наковални... Зако се поти в тениса, щом си имаме Шарапова ?? Нито ще е най-обичана, нито най-събличана
  • 5 Биде

    0 1 Отговор
    Отвратителна наистина! И тая и ли сестра й беше женена за някакъв бял милионер?! А може би от многото допинг дето се зоби не й е останало нищичко женско, знам ли?????
  • 6 кучето шаро

    1 0 Отговор
    Вие пък сте много убави ....!