7 Септември, 2018 14:59 1 170 3

Левски удължава договора на Обертан

  • обертан-
  • договор-
  • левски-
  • радост-
  • роси

Французинът си "върнал радостта от играта" при "сините"

Ръководството на Левски е отправило оферта към един от играчите, чиито договори изтичат през лятото. Това е Габриел Обертан. На "Герена" искат на всяка цена да го задържат поне за още 2 години и се надяват, че той ще приеме.

Още повече, че Делио Роси вече не е в клуба, а не бе тайна, че Габриел се намира почти в открит конфликт с него. Французинът не бе доволен, че Делио го забива да играе като втори нападател, както и остарелите му методи за работа по време на тренировките. "Върнах си радостта", призна Обертан, което е било ясен знак за "сините", че е дошло времето да действат, пише "Меридиан мач".

Освен това в Левски се надяват, че неговото решение ще бъде ясен знак и за останалите играчи, които се намират в същото положение. Двама от тях също са основни фигури - защитниците Давид Яблонски и Милош Цветкович. Чехът бе спряган за трансфер в Италия или Турция през лятото, след като през миналото първенство се превърна и в голмайстор за "сините". До продажба обаче не се стигна. Според запознати Яблонски също се чувства добре в Левски, но иска да получи по-добри лични условия от тези, които има в момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LeeannDickson

    0 4 Отговор
    Аз правя над $ 7k на месец, работещи на непълен работен ден. Продължих да чувам други хора да ми кажат колко пари могат да направят онлайн, затова реших да го разгледам. Е, всичко беше вярно и напълно промени живота ми.

    Това е мястото, където започнах..>> Ecash10.COM

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ai stiga

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "LeeannDickson":

    ti napravi na maika ti putkata kato hralupa !!