8 Септември, 2018 11:24 970 1

Бразилия надделя над САЩ в контрола

  • бразилия-
  • контрола-
  • сащ-
  • неймар-
  • капитан

Неймар започна срещата като капитан

Бразилия записа успех с 2:0 като гост на САЩ в контролна среща, която се игра в Ийст Ръдърфорд (щат Ню Джърси). Това беше първият мач на Неймар като постоянен капитан на петкратните световни шампиони.

„Селесао“ откри резултата в 11-ата минута. Роберто Фирмино се разписа след центриране на Дъглас Коста отдясно. Неймар удвои две минути преди почивката от спорна дузпа, отсъдена след падане на Фабиньо в наказателното поле при преминаване между двама американци.

Шест минути след началото на второто полувреме капитанът на Бразилия беше близо до нов гол, но вратарят на САЩ Зак Стефен се справи блестящо.

В средата на втората част домакините една не върнаха едно попадение, но ударът на Уестън Маккени мина съвсем близо до вратата на Алисон.

В сряда Бразилия среща Ел Салвадор в контролна среща, която ще се играе на „ФедЕкс Фийлд“ в Лендоувър (щат Мериленд). В същия ден САЩ играе с Мексико на „Нисан Стейдиъм“ в Нешвил (щат Тенеси).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не може така

    1 0 Отговор
    Тръмпи къде спиш?Тези вредят на САЩ!Веднага мита,ембарго и всякакъв друг вид рекет!Време е да се преразгледа регламента.Извади САЩ от спорта,докато не се уреди да печелите всичко.