Last news in Fakti

11 Септември, 2018 13:02 1 249 2

В Сърбия: Стоянович съживи мъртвия гранд Левски

  • стоянович-
  • сърбия-
  • материал-
  • гранд-
  • левски-
  • конкуренция-
  • лудогорец-
  • цска

Западните ни съседи обърнаха специално внимание на треньора на Левски

Сръбското издание "Курир" обърна сериозно внимание на работата на новия треньор на Левски Славиша Стоянович. Според изданието, словенецът е вдигнал гранда от мъртвите за по-малко от месец.

"Треньорът Славиша Стоянович за по-малко от месец вдигна Левски от мъртвите. Слава, както е известен у нас, прероди гиганта, който в последните 10 години изоставаше след Лудогорец и ЦСКА. Той не направи големи обещания, запретна ръкави и се зае за работа. Резултатите нямаше как да го пропуснат", пише "Курир".

"Дойдох случайно. Бях привлечен от историята, хареса ми и президента Спас Русев. Левски е голям клуб с армия от фенове. Напредвам бавно. Имам доста работа, за да може нещата да изглеждат така, както аз искам. Имам интересен състав. Заварих много контузени, които се завръщат бавно в игра. Освен това имаме млади и талантливи футболисти. Най-голямата звезда в Левски, а и в цяла България, е Габриел Обертан, който познаваме от Манчестър Юнейтед, Бордо и Нюкасъл. Има още Кабрал, Белмонт, Цветкович, който е добре познат в Сърбия, както и един интересен играч като Паулиньо.

Битката за титлата ще е с Лудогорец, ЦСКА и Берое. Първите два отбора са специални. Клубът от Разград има седем поредни титли, както и много чужденци. Разполага с много бързи бразилци. ЦСКА е най-големият ни градски съперник. Първата среща с тях е на 29 септември. Мачовете с Лудогорец няма да са толкова напрегнати. ЦСКА също има много чужденци", коментира Славиша пред сръбското издание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Минчев

    9 5 Отговор
    Сръбите, оти не си гледат у техната паница? Като едни от най-големите врагове на България да им пожелаем всичко най-лошо!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.