10 Октомври, 2018 01:00 1 166 0

Жерард Пике скочи срещу критиците си

  • пике-
  • барселона-
  • леганес-
  • грешки-
  • критици

"Да излязат от дупките си и да се радват на слънцето", заяви защитникът

Една от звездите на испанския шампион Барселона Жерард Пике се изказа за критиците си, които не пропуснаха да отбележат гафовете му, допуснати при загубата от Леганес (1:2) преди няколко кръга и равенството с Валенсия в последния кръг на Примера дивисион.

"Зная, че има много хора, които се надяват нещата за мен да не се развиват добре. Сега могат да се насладят на момента. Да излязат от дупките си и да се радват на слънцето", сподели отказалият се от националния тим на Испания централен защитник.

"Когато Барселона получи гол, вината е моя. И много хора само чакат това. Не става дума само за хора в Мадрид. Сега нека излязат от дупките си, защото нещата ще се променят", добави Жерард Пике.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА