Last news in Fakti

10 Октомври, 2018 12:30 719 0

Ел Маестро дава почивка на играчите си

  • ел маестро-
  • цска-
  • почивка-
  • тренировки-
  • играчи

Треньорът изненада приятно своите възпитаници

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е решил тимът да получи по-голяма почивка и де не играе контрола по време на паузата в шампионата заради Лигата на нациите, пише „Меридиан Мач“. Сърбинът с английски паспорт ще събере днес малка част от състава си за тренировки.

Известно е, че 10 футболисти на “червените” са ангажирани с различни национални отбори, а Жеферсон и Енрике Рафаел все още лекуват контузии. Така на практика половината отбор няма да бъде на разположение на младия специалист, който именно поради тази причина отказа да се играе контрола по време на паузата.

Нещо повече - Ел Маестро е преценил, че ще даде допълнителен отпуск на играчите в предстоящия уикенд. Те вече бяха пуснати в двудневна почивка след победата над Септември (София), а тези, които ще се готвят и през седмицата на базата в Панчарево, ще отморят и в края на седмицата, за разлика от националите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА