Last news in Fakti

11 Октомври, 2018 13:03 2 628 2

Херо: Очаквах подобно нещо в Лудогорец

  • херо-
  • лудогорец-
  • напускане-
  • томанов-
  • аутуори-
  • иртиш

"Аутуори е имал проблеми с спортния отдел над него", заяви бившият треньор на шампионите

Бившият треньор на Лудогорец Димитър Димитров заяви, че е очаквал събитията, които се случиха в тима във вторник. Както е известно, от клуба обявиха, че се разделят по взаимно съгласие с треньора Пауло Аутуори - бразилецът ще напусне след дербито с Левски на 20 октомври. От Лудогорец бе освободен и дългогодишният спортен директор Методи Томанов, пише "Тема Спорт".

“Аз съм последният човек, който може да бъде изненадан от това, което се случи в клуба в последните дни. Нещата не са такива, каквито изглеждат отстрани, но хората отстрани няма как да знаят”, коментира вчера Херо, който напусна клуба в първия ден на лятната подготовка. Тогава от клуба обявиха, че Пауло Аутуори ще бъде генерален мениджър и препоръчаха на Димитров да остане треньор, но да отстрани асистентите си Петър Колев и Георги Чиликов. Той обаче не се съгласи и си тръгна.

“Навсякъде, където съм бил, на 95 процента съм работил с футболисти, които аз съм селектирал в течение на времето, защото заварените играчи е ясно, че си остават. Но в Разград не бе така, въпреки че уговорките в началото бяха различни. Не се оплаквам от това - така съм приел, така съм работил. Но явно колегата след мен е имал непреодолими различия с хората в спортния отдел над него”, добави Димитров.

Според него Лудогорец си остава най-стойностният отбор в България, въпреки случилите се сътресения. Херо, който след Разград се завърна в казахстанския Иртиш допълни, че от последните трансфери по-малко от половината играчи са се наложили в отбора, а друг тим у нас не може да си позволи подобно разточителство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шефа

    7 5 Отговор
    Херо е един голям лайняр същия като Вили ВУЦОВ където е отишъл все се е насрал и все другите му криви . Сега ще го изгонят и от Казахстан очакват го от АКУМУЛАТОР с.Бохот Плевенско
  • 2 hmhmhm

    6 0 Отговор
    сЪС спортния ....
    малко по-отговорно ги пишете тези статии - деца възпитавате ...