11 Октомври, 2018 16:58 1 181 1

Балъков призна за предложение от ЦСКА

  • етър-
  • оферта-
  • предложение-
  • цска-
  • балъков

Офертата не била за треньорския пост

Треньорът на Етър Красимир Балъков призна, че е имал предложение от ЦСКА, но не се стигнало до споразумение. Офертата на „червените“ обаче не била свързана с треньорския пост.

„Да, беше много реално това предложение, но аз съм го оставил зад гърба си и концентрацията ми изцяло е в отбора на Етър. Просто не подписахме договор с ЦСКА, това е абсолютно нормално, да дискутираш и говориш, и да не стигнеш до споразумение. В България предложението беше само от ЦСКА, и то не за треньор, а за ръководител в клуба”, коментира Балъков пред „Диема Спорт“.

Една от легендите на българския футбол добави, че е имал предложения от чуждестранни клубове, но ги е отхвърлил и в момента се е отдал изцяло на работата си във Велико Търново.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цар Вул

    1 0 Отговор
    Видяхме го този ГОЛЯМ ТРЕНЬОР какво ла.но изсра в Бургас,заедно с германеца!Сега друга песен пее:"Те ме искаха ама аз не ...исках"!Като,че ли д.пе са му искали!!Да си стои в Етър-чето,той само за там става стига до него да е Станислав Генчев!!!Ама то това "етър"-че не беше ли някаква българска измишльотина безалкохолна,която мязаше на пикня!!!!