18 Октомври, 2018 01:00 881 0

Юнайтед ще задържи Марсиал и Шоу

  • марсиал-
  • манчестър юнайтед-
  • шоу-
  • де хеа-
  • договори

Ситуацията с Давид де Хеа е доста сложна

В Манчестър Юнайтед са все по-обнадеждени, че ще успеят да задържат в клуба нападателя Антони Марсиал и защитника Люк Шоу. В момента се водят преговори за подновяване на договорите на двамата играчи, които вървят все по-добре и са дали надежда на шефовете на клуба, че всичко ще бъде наред.

Договорите на Марсиал и Шоу изтичат след края на сезона и затова в клуба бързат да ги обвържат дългосрочно. Смята се, че те са получили предложения да преподпишат за още четири или пет сезона, като се очаква и двамата да приемат.

По-сложна е ситуацията с вратаря Давид де Хеа. След положителното развитие на разговорите с Марсиал и Шоу, сега шефовете ще могат да обърнат повече внимание на преговорите с испанския страж, който все още не е дал положителен отговор за нов договор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА