Last news in Fakti

18 Октомври, 2018 10:29 1 353 2

Появиха се скандални курабийки, наречени "Роналдо" (СНИМКА)

  • курабийки-
  • изнасилване-
  • роналдо-
  • кафе-
  • продажба-
  • майорга

Формата им е предполагаемата поза, в която португалецът е изнасилил Катрин Майорга

Нов скандал избухна около името на Кристиано Роналдо, който е обвинен от американката Катрин Майорга в изнасилване през 2009 година в Лас Вегас. Кафене в Уорчестър реши да си направи реклама със скандала около португалеца и изненада своите клиенти с бисквити, посветени на "изнасилването" на Роналдо.

Собственикът на кафе "Нашия вкус на Португалия" Жозе Гонсалвеш пусна в продажба бисквити, които са във формата на двойка, правеща секс. Самите сладки са наречени "Бисквити Роналдо" и са посветени на историята как Роналдо изнасилил американката в позата, изобразена на самите бисквити.

"Не можах да повярвам на това, което виждам. Това е изключително гнусно. Няма никакво оправдание за подобно действие. Това е разочароващо и вбесяващо - не мога да разбера как някой си е помислил, че това е добра идея", каза координаторката на Thе Glade - организация, която се занимава с борба срещу сексуалното насилие.

Впоследствие собственикът публикува официално извинение за действията си и спря продажбата на въпросните бисквити след хиляди коментари за безумието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 sadisty

    7 1 Отговор
    по скандална и касова бисквита от огнебореца-минет председател няма

    Коментиран от #2

  • 2 Моамба

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "sadisty":

    Лошото е че огнебореца е единственият активен политик у нас, то тогава какво ще коментираш за другите ?