Last news in Fakti

18 Октомври, 2018 16:01 1 815 1

Играчите на Барса искат Неймар обратно

  • неймар-
  • барселона-
  • псж-
  • завръщане-
  • съотборници-
  • реакция

Бившите съотборници на бразилеца са запазили добри отношения с него

Отново се заговори за хипотетично завръщане на Неймар в Барселона. След като вчера Mundo Deportivo разкри, че бразилецът е молил ръководството на “лос кулес” да направи опит да го откупи от Пари Сен Жермен, днес се появяват още детайли. Изданието твърди, че президентът на Барса Джосеп Мария Бартомеу е направил вътрешно проучване след футболистите, за да разбере как биха приели Неймар при евентуален трансфер обратно.

Повечето от играчите на “блаугранас” са в много добри отношения с бразилеца и биха се зарадвали той отново да облече синьо-червената фланелка на каталунците. Ней не се чувства достатъчно добре на “Парк де Пренс”, мотивацията му да играе във френското първенство е все по-ниска, а изгряващата звезда на Килиан Мбапе също му пречи, смята MD.

Феновете на Барселона не са ядосани на Неймар и също биха го приели обратно. Цели 64,05% гласуват “за” негово завръщане в анкета на MD, в която са участвали 16 693 души. Според Cadena Ser Барса може да откупи обратно Ней срещу 220 милиона евро, приблизително колкото получиха от ПСЖ. През лятото на 2019-а неговата клауза е 220 милиона, а 12 месеца по-късно ще падне до 200 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    1 1 Отговор
    Тоз е по зле и от Меси бе! За какво им е?!?!