26 Октомври, 2018 16:25 1 888 0

Дембеле си навлече гнева на Валверде

  • валверде-
  • интер-
  • барселона-
  • закъснение-
  • дембеле

Французинът се появил 25 минути преди началото на мача с Интер

Вторият най-скъп трансфер в историята на Барселона Усман Дембеле вече е във война с треньора Ернесто Валверде. Освен, че не го убеди, че има място на терена с изявите си, 20-годишният французин скъса нервите на треньора и с дисциплинарни нарушения.

Според испанските медии, французинът се появил едва 25 минути преди старта на мача с Интер от Шампионската лига, докато останалите пристигнали по план - два часа по-рано.

Една от звездите на Барса Жерар Пике потвърди, че Дембеле е закъснял, но подходи с чувство за хумор и каза, че това често се случва. Треньорът обаче се ядоса на закъснението и дори не прати Дембеле да загрява преди началото на срещата, като вероятни ще го остави на пейката и за дербито с Реал в неделя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА