Last news in Fakti

31 Октомври, 2018 10:34 922 6

Обявиха Меси за най-добър в историята на Ла Лига

  • меси-
  • роналдо-
  • ла лига

Предлагат награда на името на аржентинеца

Няколко месеца след тръгването на Кристиано Роналдо от испанското първенство той вече е забравен. Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас заяви, че Лионел Меси е над всички и то не само в местния футбол, а изобщо.

“Мисля, че Лео ще бъде най-добрият в историята. Той даже вече е“, убеден е босът на първенството в интервю за Omnisport, цитиран от БЛИЦ.

В тази връзка Тебас предлага да се дава награда на името на аржентинеца, която да бъде връчвана на най-добрия играч за сезона в шампионата. Така Меси може би ще има шанса да спечели приза “Лионел Меси”.

До 2016 г. от Ла Лига поддържаха анкета за №1 за сезона, но след това я спряха. Така в момента индивидуалните награди основно се определят от вестник Marca.

“Лео Меси е най-добрият и вярвам, че е страхотна идея да има трофей на неговото име”, каза още Тебас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 filo

    4 4 Отговор
    За Лео Меси може да каже само едно, а то е, че е бог на футбола. Най-добрия за всички времена. Неподправено удоволствие е да гледаш неговата игра вече толкова много години.
  • 2 ванката

    3 3 Отговор
    браво на испания наистина лео е най-добрия а онази португалска циганка вече си я представям в някой италиански кенеф свита в ъгъла и плаче...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ариец

    0 0 Отговор
    Ами по-добре е да плаче,отколкото да получи награда,носеща името на най-добрия футболист на планетата и негов вечен конкурент...
  • 6 гощо

    0 0 Отговор
    Тия дето са го обявили явно не са гледали много Ла лига!