1 Ноември, 2018 15:11 5 781 13

Тайсън Фюри може да прати Кубрат на "Уембли"

  • кубрат пулев-
  • тайсън фюри-
  • бокс

За целта първо братовчедът на Хюи трябва да победи Дионтей Уайлдър (САЩ) на 1 декември

Голямата звезда в британската боксова фамилия Фюри - Тайсън, може да осигури на Кубрат Пулев мач за титлата на Международната боксова федерация с Антъни Джошуа през септември 2019 г. , пише БЛИЦ.

Братовчедът на Хюи, който загуби в София на 27 октомври, излиза срещу Дионтей Уайлдър (САЩ) на 1 декември за пояса на Световния боксов съвет, като при победа може да ускори събитията в полза на 37-годишния софиянец.

От щаба на Джошуа отдавна запазиха "Уембли" за 13 април 2019 г., когато той да защитава титлата си във версия Световна боскова организация. От интервю на мениджъра му Еди Хърн стана ясно, че стадионът в Лондон е резервиран и за септември, когато се очаква AJ да се опита да обедини всички пояси в тежка категория. До този мач обаче ще се стигне само ако Бронзовия бомбардировач победи на 1 декември в Лос Анджелис.

В случай, че претендентът Фюри я отмъкне, то между двамата ще има реванш в средата на 2019 г. и това прави невъзможно обединяващия мач да е по-рано от началото на 2020 г. Така на практика победа на Тайсън Фюри след месец ще осигури на Кубрат шанс да се бие с Джошуа на "Уембли" на втората запазена дата - през септември следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 нормален

    21 14 Отговор

    До коментар #1 от "москвич-ГОЛЯМА БРАКМА":

    Теб те е страх от жена ти.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Vuicho Vanio

    24 7 Отговор

    До коментар #5 от "България е във НАТО и ЕС":

    КОбрата какъвто и да е си е в топ 10 на днешния бокс т'ва е положението. А джошуа, уайлдер и бат фюри ще го бият и тримата. Също и поветкин. В общи линии евала на кобрата прави гала вечери в софия, има шоу, изкарват се мангизи и се чува тук таме за нащо блато. ко мрънкате а , че ваще не ви дават пари за кафе и после на дискотека?

    Коментиран от #12

  • 7 dqvola

    10 5 Отговор
    ne podcenqvate kobrata ot nego vsichko moje dase otchakva
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Morgoth

    12 4 Отговор
    Добре бе умници, колко от вас казаха на Станка Златева, че е посредствена, затова че е втора?!? Хайде малко национална гордост! Да, шансовете на Пулев срещу Джошуа са близки до нулата, но това не го прави посредствен. Самия факт да накараш шампиона да играе срещу теб, при условие, че нищо не печели от това е успех!
  • 10 Венцислав

    9 7 Отговор
    Пулев е добър Джошуа е прекалено зелен кво като е шампион Фюри игра със Паркър и Паркър се справи по трудно със Фюри отколкото кобтата Пулев би и Чисора а Чисора затрудни до ента степен Витали Кличко.Кобрата има своите шансове има физиката остава да се види дали има психка на шампион или е хашлак
  • 11 vasik atanasova

    1 1 Отговор
    няма как да стане това !
  • 12 vasik atanasova

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Vuicho Vanio":

    ами ОРТИС дали няма и той да го бие как мислиш
    иначе си прав
    за това което прави и ние се разчуваме като боксова страна
    с професионален бокс
  • 13 Шабиха

    5 3 Отговор
    Единственото хубаво на Пулев е, че се чува името на България покрай него, иначе зад Голямата вода не знаят, че сме живи. Иначе е посредствен, некадърен, няма завършващ удар и разчита на точки. Джошуа ще го бие с вързана дясна ръка зад гърба.