2 Ноември, 2018 09:50 999 1

Стамен Белчев стяга куфари за Казахстан

  • стамен белчев-
  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • казахстан

Приятелят му Стоилов може да го уреди в местен клуб или да го направи свой помощник

Стамен Белчев може да се завърне на треньорската скамейка най-вероятно от зимата, а опциите пред него са две - да работи като старши треньор в Казахстан, или да стане помощник на своя добър приятел Станимир Стоилов, пише Тема Спорт.

В момента Мъри е национален селекционер на страната, но е много вероятно след няколко месеца да се върне към клубния футбол заради интереса към него от руски и израелски клубове.

Стоилов спечели 4 поредни шампионски титли с Астана, игра в групите на Шампионската лига и два пъти в тези на Лига Европа.

Мъри има сериозно влияние върху тамошния футбол, така че не е изключено да уреди Стамен Белчев с отбор от тази страна. Другият вариант е доскорошният треньор на ЦСКА да стане негов асистент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    1 0 Отговор
    Имал влияние!?!.. абе хора, кога ли ще се научите да правите разлика между думите "влияние" и "уважение"!!!... Това са думи, които дори не са синоними, както е при нас!