2 Ноември, 2018 11:17 1 585 1

Уейн Рууни този път се изложи

  • уейн рууни-
  • вашингтон ди си юнайтед

Англичанинът пропусна дузпа и неговият Вашингтон ДС Юнайтед отпадна в плейофите

Уейн Рууни този път се изложи - 1
Снимки: БТА/АР

Първият сезон за Уейн Рууни в американската Мейджър лига завърши с разочарование, след като пропусна дузпа, а неговият тим Вашингтон Ди Си Юнайтед отпадна след изпълнение на дузпи от Калъмбъс Крю.

Редовното време завърши 2:2, а при наказателните удари Калъмбъс спечели с 3:2 в среща от първия кръг на плейофите. Отборът от Вашингтон беше последен в Източната конференция през юли, когато Рууни пристигна в САЩ. Но успя да вдъхнови съотборниците си и с чудесна втора половина от сезона се добраха до участие в плейофите.

След 2:2 с Калъмбъс в редовното време и продълженията се стигна до дузпи, като Рууни пропусна първата от своя тим. След него не бяха точни Вики де Леон и Лусиано Акоста, което означаваше и край на надеждите.

В редовното време двата отбора завършиха 1:1, като домакините излязоха напред с гол на Фредерик Брилянт, а Федерико Игуаин изравни. Аржентинецът отново беше точен и направи пълен обрат в 96-ата минута, а Де Леон изравни в 116-ата.

Уейн Рууни този път се изложи

В другата среща от първия кръг в плейофите ФК Лос Анджелис падна с 2:3 от Реал Солт Лейк Сити.
Полуфиналите в двете конференции продължават в неделя. На Изток се срещат Калъмбъс и Ню Йорк Ред Булс и Ню Йорк Сити- Атланта Юнайтед. Мачовете на Запад са Портланд- Сиатъл и Реал Солт Лейк- Спортинг (Канзас Сити).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    1 3 Отговор
    Сиатъл или Зардес и неговия Кълъмбс ще спечелят плейофите.