Last news in Fakti

5 Ноември, 2018 11:58 1 180 0

Президентът на Аржентина с молба към Меси

  • макри-
  • аржентина-
  • призив-
  • президент-
  • завръщане-
  • меси-
  • национален отбор

"Ще се радвам, ако той се завърне в игра за националния отбор възможно най-бързо", заяви Макри

Президентът на Аржентина Маурисио Макри изрази огромна надежда, че Лионел Меси ще се завърне в игра за националния отбор на страната.

„Ще се радвам, ако най-добрият футболист в света се завърне да играе за националния отбор на Аржентина. Невероятно е, че той толкова дълги години игра за Аржентина. Много пъти бяхме близо до спечелването на големите трофеи. Също така е правилно, че трябва да обединим всички футболисти, да подновим състава и да дадем шанс на младите играчи“, сподели Макри.

31-годишният футболист на Барселона не е играл за „гаучосите“ след края на Световното първенство в Русия, а в момента е извън терените заради травма в лакътя, но самият той има желание да играе при визитата срещу Интер в груповата фаза на Шампионската лига идната седмица. Аржентинецът ще пътува за Милано и попадна в групата за мача, но все още не е получил медицинско разрешение да се завърне в игра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА