Last news in Fakti

7 Ноември, 2018 12:27 1 000 0

Икарди измъкна Интер срещу Барселона

  • интер-
  • барселона-
  • малком-
  • икарди-
  • шампионска лига

Грандовете завършиха наравно - 1:1

Интер и Барселона завършиха 1:1 в мача помежду си от 4-ия кръг на груповата фаза в Шампионската лига, игран на "Сан Сиро". Резервата Малком вкара гол в 83-ата минута за каталунците, но само 4 минути по-късно Мауро Икарди изравни за домакините. След това равенство "каталунците" на практика се класираха за осминафиналите на турнира. В другата среща от групата Тотнъм обърна у дома ПСВ Айндховен с 2:1.

Двубоят започна с надмощие на Барселона. Още във 2-та минута Усман Дембеле отправи удар по посока на вратата на Интер, но Самир Ханданович се намеси и спаси. В 12-та минута Луис Суарес финтира Милан Шкриниар, след което стреля, но Ханданович спаси.

Интер организира добра атака в 19-та минута, когато Иван Перишич взаимодейства с Асамоа, който бе изведен на отлична позиция в наказателното поле на Барселона и стреля, но над напречната греда в аут.

Луис Суарес получи трудна топка в наказателното поле на Интер в 22-та минута. Уругваецът я овладя, след което се опита да прехвърли Ханданович, но топката премина встрани от левия стълб на вратата на Интер. В 30-та минута се получи много сериозно разбъркване в наказателното поле на „нерадзурите“, където първо Дембеле, след това Суарес, а накрая и Коутиньо не успяха да вкарат. В крайна сметка Шкриниар панически изби топката в корнер. Барселона направи страхотен пропуск в 31-та минута, когато Пике пусна към Луис Суарес, който бе на отлична позиция, но ударът му не бе точен и топката излезе в аут.

Филипе Коутиньо отправи много опасен удар в 37-та минута от дъгата на наказателното поле на Интер, но Самир Ханданович плонжира и успя да избие в корнер. В 42-та минута Луис Суарес насочи топката в долния десен ъгъл на вратата на Интер, но Ханданович отново се намеси и спаси.

Барселона започна активно и второто полувреме. Филипе Коутиньо отправи много опасен удар в 52-та минута, но Ханданович бе на мястото си и спаси.

Интер можеше да поведе в резултата в 59-та минута, когато Жерар Пике допусна груба грешка и подари топката на Мауро Икарди, но след това защитника на Барселона се намеси решаващо и я изби от краката на аржентинския нападател.

Барселона пропиля отлична възможност в 59-та минута, когато Усман Дембеле подаде към Иван Ракитич, който отправи много силен удар, но Ханданович се намеси и спаси.

Филипе Коутиньо направи добър пробив в 63-та минута, когато финтира Весино, получи се рикошет, което затрудни допълнително Ханданович, но той бе стабилен и изби в корнер.

Иван Перишич центрира опасно в наказателното поле на Барселона в 65-та минута, където Матео Политано стреля с глава, но встрани от левия стълб на вратата на Марк-Андре тер Стеген.

Барселона направи нов пропуск в 66-та минута, когато Усман Дембеле отправи хубав удар, но Ханданович спаси, след което при добавката Луис Суарес стреля в аут.

Барселона поведе в резултата в 83-та минута, когато Филипе Коутиньо финтира Стефан де Фрай, след което подаде към Малком, който стреля между Асамо и Перишич и прати топката във вратата на Самир Ханданович.

Интер успя да изравни резултата в 87-та минута. Серхио Бускетс допусна груба грешка в наказателното поле на Барселона. Весино стреля, но се получи рикошет и топката попадна в Мауро Икарди, който отблизо не пропусна да вкара във вратата на Тер Стеген.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА