Last news in Fakti

28 Ноември, 2018 05:18 2 022 1

Това ли е пропускът на годината? (ВИДЕО)

  • пропуск-
  • нюкасъл-
  • гол-
  • ричи-
  • бърнли

Фрапантната ситуация се случи на мач от Висшата лига на Англия

Във футбола много често сме ставали свидетели на какви ли не пропуски. В много от случаите те се случват в по-ниските дивизии на Топ първенствата или просто в по-малките местни лиги.

Един пропуск доказа, че се случва и най-добрите. Или по-точно и в най-добрите първенства, а именно - във Висшата лига на Англия.

Става дума за огромен шанс, който Мат Ричи от Нюкасъл получи по време на успеха на "свраките" с 2:1 над Бърнли. При същия резултат в 50-ата минута крилото на "джордитата" получи пас от Деандре Йедлин и на празна врата просто трябваше да засече топката, но той направи по-трудното и изстреля коженото кълбо в аут.

Видеото от пропуска доби огромна популярност в социалните мрежи, а феновете не пропуснаха да се подиграят с Ричи, като нарекоха пропуска му срамен:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Денислав

    5 0 Отговор
    Тия май не познават Йовов