28 Ноември, 2018 16:02 1 220 0

Турски тимове напират за Кешерю

  • кешерю-
  • интерес-
  • трансфер-
  • лудогорец-
  • ризеспор-
  • ерзурумспор

Ризеспор и Ерзурумспор желаят румънския нападател на Лудогорец

Турските Ризеспор и Ерзурумспор напират за нападателя на Лудогорец Клаудиу Кешерю, твърди ajansspor.com. Двата тима са закъсали в местния елит и през зимата ще опитат да стегнат здраво редиците си.

Ризеспор, който искаше Кешерю още в началото на годината, а след това и през лятото, е на последно място в класирането. Отборът има само една победа от 13 шампионатни мача и е събрал едва 9 точки. Малко над зоната на изпадащите е Ерзурумспор. Този тим е 14-и в подреждането, като до момента има 3 победи и 14 точки в актива си. Отборът обаче много трудно бележи - вкарал е едва 11 гола в първенството. Малко по-добре по този показател е Ризеспор, който 14 пъти е успял да прати топката в противниковите мрежи.

Кешерю се намира на познатото ниво в Лудогорец и е нормално да предизвиква интерес. 31-годишният румънец има 13 гола в 16 мача в Първа лига до момента. Той е безапелационният №1 за атаката на "орлите". Неговият дубльор Якуб Шверчок не може да хване ръка, след като Кешерю не спира да бележи. Полският таран е бил точен само 1 път в 9 шампионатни двубоя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА