Last news in Fakti

29 Ноември, 2018 13:02 1 181 3

Сухия: Имам план за мача с Леверкузен

  • байер леверкузен-
  • лудогорец-
  • лига европа-
  • здравков-
  • кешерю-
  • сухия-
  • план-
  • атака

"Ще играем атакуващо", призна Антони Здравков

Треньорът на Лудогорец Антони Здравков говори преди днешния мач от груповата фаза на Лига Европа с Байер (Леверкузен). Специалистът подчерта, че тимът му има план за действие и ще го следва, независимо от играта на съперника.

"Очаквам Леверкузен да играе по същия начин като в първия мач. Това е отбор с амбиция. Както и да подходи съперникът, това няма да промени нашите планове. В последния момент ще се прецени дали Лукоки ще може да играе. Спя спокойно и не се притеснявам от нищо.

Кешерю е от лидерите на отбора и затова е до мен. Това не означава, че ще е титуляр. Не делим турнирите и за нас всички са еднакво приоритетни. Победите са важни и не е добре, че още нямаме победа в Лига Европа. Винаги съм харесвал атакуващия стил предпочитам победа с 4:2, отколкото с 1:0. Това е по-добре за феновете и за играчите", коментира Здравков на пресконференцията преди двубоя.

Нападателят Клаудиу Кешерю допълни, че Лудогорец ще играе за честта си и няма намерение да се предава пред на теория по-силния съперник.

"Загубихме нещастно първия мач и при друг резултат, утрешният мач щеше да има друго значение. Леверкузен е най-добрият отбор в групата без съмнение, но имаме да защитаваме нашата чест и имидж. Натрупаха ми се много мачове за клуба и националния. Графикът за тренировки е добър и това ми помага. Свеж съм и имам сили да играя в мачовете до края на полусезона", обясни румънецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лошо

    2 0 Отговор
    Тоя е пълен некадърник
  • 2 Левскар

    0 0 Отговор
    А аз имам план как да станем Европейски шампион.
  • 3 Котев

    0 0 Отговор
    ЛУДОГОРЕЦ ВЪРВЯТ В НИЗХОДЯЩА ЛИНИЯ С ТРЕНЬОРИТЕ - Най-добър беше Петев, който изгради фантастичен отбор и чудесен футбол с малък бюджет, после дойде Стоев - едно-две нива под Петев но се справяше Добре, след него Дерменджиев а при него отбора започна да издиша, след това Херо - плуване малко над дъното, бразилският гей - няма какво да коментираме, А СЕГА ВЕЧЕ СА НА ДЪНОТО КАТО ДРУГИТЕ БГ ОТБОРИ