30 Ноември, 2018 15:27 2 088 2

Марселиньо: Това е моята история в Лудогорец

  • марселиньо-
  • лудогорец-
  • номер 100-
  • попадение-
  • лига европа-
  • байер леверкузен

"Много съм щастлив, че вкарах гол номер 100 за тима в евротурнирите", заяви бразилецът

Плеймейкърът на Лудогорец - Марселиньо, вкара гол номер 100 за тима в евротурнирите срещу Байер Леверкузен. Срещата на "Бай Арена" от Лига Европа завърши при резултат 1:1.

“През първите 15 минути те контролираха мача, а ние мислехме много за тактиката. Защитавахме се добре. През второто полувреме влязох да помогна на отбора и вкарах гол. Много съм щастлив от това, но накрая ни изравниха и стана лошо.

Не съм уморен, но вече съм на 34 години и когато има възможност, трябва да си почина. Преди две седмици си говорехме с треньора, че ако тук получа картон, няма да играя срещу Цюрих. А ние искаме да вземем победа срещу тях в последния двубой", каза Марселиньо.

"Съжалявам, че не победихме, защото не направихме лош мач. Не уникален, както всички чакат от Лудогорец, но имахме повече шансове от тях. След гола ни пресираха. Нормално е, защото играят вкъщи и са голям отбор, но нямахме късмет и те вкараха за 1:1.

Футболистите на Лудогорец имаме интелект и можем да играем в схема 3-5-2. Не победихме, но се получи добре. В тази схема играхме и срещу Брага преди година", допълни бразилецът.

"Щастлив съм, че вкарах стотния гол за Лудогорец в Европа. Това е моята история в клуба. Трябва да продължа така и да вкарвам колкото се може повече, защото това е нещо уникално”, завърши Марселиньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гел

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Русенец":

    То ако Домусчиев напусне и име няма да остане