2 Декември, 2018 13:01 1 597 1

Ювентус без грешка и срещу Фиорентина

  • ювентус-
  • юве-
  • победа-
  • футбол-
  • мач-
  • фиорентина-
  • първо място

Ювентус събра 40 точки и се нареди на първо място в класирането

Ювентус без грешка и срещу Фиорентина - 1
Снимки: БГНЕС

Отборът на Ювентус записа поредната си победа. "Бианконерите" преодоляха Фиорентина с 3:0 в среща от 14-ия кръг в Серия "А". След победата те вече имат 40 точки на върха в класирането.

Срещата започна с натиск от страна на гостите, като имаха шанс да открият резултата още в 25-ата минута. Тогава те имаха претенции за дузпа, след като при центриране на Де Шилио, топката се отби в ръката на Кристиано Бираги. Главният рефер поиска включването на ВАР технологията, но и след нейната намеса, прецени, че в действието на играча не е имало умисъл и отмина ситуацията.

Ювентус без грешка и срещу Фиорентина

В 31-ата минута, Бентакур успя да се разпише във вратата на "виолетовите", след като бе тотално изпуснат от защитата им и се озова на подходяща стрелкова позиция, пронизвайки мрежата за 1:0.

В 69-ата минута, Джорджо Киелини удвои аванс на "бианконерите", а точно десет минути по-късно, Кристиано Роналдо оформи класическо 3:0 от дузпа, а с това и крайния резултат. Наказателният удар бе даден заради игра с ръка на Фернандеш.

След тази победа, Ювентус дръпна на върха с 11 точки пред втория Наполи, който обаче към момента още не е изиграл мача си от 14-ия кръг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕКСПЕРТА

    2 1 Отговор
    ФОРЦА ЮВЕ