3 Декември, 2018 12:25 1 359 3

Ибрахимович сложи себе си в идеален състав

  • ибрахимович-
  • идеален състав-
  • листче-
  • роналдо

Шведът не записа Роналдо дори в резервите

Една от легендите на световния футбол Златан Ибрахимович е играл в голяма част от големите грандове: Аякс, Барселона, Интер, Милан, Ювентус, ПСЖ и Манчестър Юнайтед. В тези клубове бившият шведски национал, който сега е в американския ЛА Галакси, се превърна в голяма звезда. Сега 37-годишният нападател разкри своята идеална единайсеторка.

Ибрахимович публикува в социалната мрежа „Инстаграм“ написана на ръка от него бележка, на която е скицирал мечтания си тим. Очаквано сред титулярите на топ отбора са негови бивши съотборници, както и самият той, показвайки огромното си самочувствие.

Прави впечатление обаче отсъствието на звездата на Ювентус и бивш нападател на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо, който дори не е сред резервите. Шведът никога не е играл заедно с петкратния носител на „Златната топка“ и може това е причината за липсата на португалеца от записките му.

Нещо куриозно е, че вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа е трябвало да бъде записан сред резервите, но в крайна сметка името му е задраскано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕвроЗона

    1 1 Отговор
    Този човек е добър футболист и професионалист. Само трябва малко да поработи върху самочувствието си, че му е паднало на последък!
  • 2 Стомаха

    1 0 Отговор
    Всеки ден публикувате новина за него а пък на мен ми мяза на сводник наркоман, следете други футболисти, къде-къде-къде поинтересни личности има
  • 3 Хубенов

    3 0 Отговор
    На мен лично пък ми е толкова смешен, все сам се хвали и говори за себе си. Пълен смешник, има 3-4 хубави гола и до там, остана в сянката на големите футболисти.